Εταιρική Παρουσίαση

Καλώς ήρθατε στο web site μας Efaros.gr

Στις σελίδες του θα βρείτε πολύ χρήσιμες πληροφορίες για τις δραστηριότητες της εταιρεία μας στο χώρο των νέων τεχνολογιών από το 1995.

Στόχος

Στόχος μας είναι με έδρα τα Σπάτα Αττικής να εξυπηρετούμε πελάτες όλα τα σημεία της Αττικής αλλά και πελάτες εκτός Νομού.

Η Εταιρεία μας

Η εταιρεία μας ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στην Ελλάδα το 1995 με ειδίκευση στους τομείς των:

  • επαγγελματικών συστημάτων Εικόνας και Ήχου,
  • συστημάτων Ασφαλείας – Κλειστών Κυκλωμάτων Παρακολούθησης κατοικιών και επαγγελματικών χώρων,
  • ολοκληρωμένων λύσεων Πληροφορικής (Hardware, Software, Δικτύων),

εκπροσωπώντας Μεγάλους Οίκους παγκοσμίως αναγνωρισμένους όπως JBL, ELECTROVOICE, SONY, PIONEER, TOSHIBA, JVC, HITACHI στο χώρο της Εικόνας και του Ήχου, CADXX, OPTEX, INOVONICS στο χώρο της Ασφάλειας και IBM, HEWLET PACKARD, QUEST στο χώρο της Πληροφορικής.

Αυτό είναι η καλύτερη εγγύηση ότι οι αγορές σας θα συνοδεύονται με γραπτές εγγυήσεις των μεγαλυτέρων κατασκευαστικών Οίκων υψηλής τεχνολογίας παγκοσμίως.
Αποτέλεσμα το πελατολόγιό μας να απαριθμεί πολλούς και πλήρως ικανοποιημένους πελάτες.

Η εταιρεία μας ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των καιρών, απέκτησε τεχνογνωσία γύρω από τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, ώστε να συμβάλλει στην διασφάλιση της μείωσης των επιπτώσεων των κλιματικών αλλαγών, της μείωσης των ποσοστών του διοξειδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα και άλλων επιπτώσεων στην καθημερινότητά μας αλλά και την μακροχρόνια διαδρομή του Πλανήτη μας.

Είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε προϊόντα και υπηρεσίες γύρω από:

Ο ιδρυτής και οι συνεργάτες της εταιρείας μας είναι όλοι πτυχιούχοι Ηλεκτρονικών – Ηλεκτρικών Εφαρμογών και Αυτοματισμών. Η πολυετής πείρα τους στο χώρο, είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να ζητά κάθε σωστός επαγγελματίας ή ιδιώτης, για εύστοχες, αποτελεσματικές και οικονομικά συμφέρουσες λύσεις σε κάθε του ανάγκη.